نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد

واکنش تند سازمان لیگ علیه آمارسازی در کرونا

سازمان لیگ در خصوص آمار مبتلایان به ویروس کرونا در لیگ برتر اطلاعیه صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان لیگ فوتبال در اطلاعیه ای باشگاه های لیگ برتری را تهدید کرد که در صورتی که آمار مبتلایان به کرونا در میان آنها واقعی نباشد با محرومیت مواجه خواهند شد.

 

"با توجه به لزوم تبعیت از مصوبات ستاد ملی مقابله کرونا که طی نامه شماره ۴۰۹۸ مورخ ۹۹/۰۴/۰۲ معاونت محترم وزارت ورزش و جوانان ابلاغ گردیده است. مسابقات فوتبال کشور با مجوز این ستاد برگزار شده است.

 

همچنین مسابقات فوتبال طبق مصوبه ابلاغی تا مرز ابتلا ۲۵ درصد کادر و بازیکنان شاغل به ویروس کرونا در باشگاه‌ها استمرار خواهد داشت.

 

 ضمن اینکه بخش پزشکی فوتبال علاوه بر پیگیری اظهارات بازیکنان و باشگاه‌ها در خصوص تست کرونا، حسب مورد بازیکنان و عوامل تیم را برای انجام تست تکمیلی به مراکز معتمد مورد نظر اعزام نموده و در صورت اظهار خلاف واقع توسط بازیکن و باشگاه و اثبات تخلف باشگاه و شخص مربوطه، از ثبت قرارداد و ادامه فعالیت به دلیل تخلف محروم خواهند شد.

 

بدیهی است سازمان لیگ فوتبال ایران تابع سیاست‌های کلان ستاد مبارزه با کرونا بوده و مصوبات مرتبط با ویروس کرونا را پیگیری و اجرا خواهد کرد.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار